Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
Bu Kitaptan Kimse Sağ Çıkamayacak --- Bu Kitaptan Kimse Sağ Çıkamayacak Altay Öktem’in, ilk kez 2006 yılında yayımlanan Bu Kitaptan Kimse Sağ Çıkamayacak adlı romanının yeni baskısı SRC Kitap’ta… Altay Öktem, baş döndürücü bir hızla başlamış anlatmaya.
Hikâye daha ilk sayfalarda okuyucuyu meraklandırmayı da başarıyor.
Tam “Nasıl çıkacak bu işin içinden” dediğimiz bir sırada, niyetinin polisiye ile sınırlı kalmadığını fark ediyoruz.
Çünkü kısa zamanda karmaşık ve esrarengiz bir hal alan muammayı metinsel oyunlar üzerine kuran Öktem, kullandığı fantastik öğelerle –Lovercraft’tan, romanlarında sözünü ettiği Ölüler Kitabı Nekronomikon’a kadar– başka roman kahramanlarına ve yazarlara yaptığı göndermelerle kurmaca metin ve gerçeklik ilişkisini, bizzat yazma eyleminin kendisini sorgulamaya yöneliyor.
A.
Ömer Türkeş Öktem’e göre insanı cenderesine alan, ontolojik sorgulamasını absürtleştiren ölüm, hem edebiyattaki hem de hayattaki tek gerçektir.
İnsanlık tarihi boyunca ya edebiyat insanların ölümlerini hikâyeleştirir ya da insanlar edebi metinlerde betimlendiği gibi ölür.
Romana, yeraltı edebiyatının rengini veren de bu kısırdöngü içerisinde her türlü iktidarın, çıkarın, tüketim hırsının ölüm karşısındaki anlamsızlığıdır.
İnsan köktenci bir sorgulamaya girip edebiyatı ve gerçekliği yeniden anlamlandırmalıdır.
Yoksa ne Nekronomikon’un son bölümünde söz edilen kaba metal ne de Öktem’in ondan mülhem kurguladığı “kaba metal dozer” ölümleri engelleyebilir.
Özcesi, herkesin dişlisi haline geldiği bu cendereden kurtulmak imkânsızdır ve “bu kitaptan da bu hayattan da kimse sağ çıkamayacaktır.
” Prof.
Dr.
Fethi Demir O Adam Babamdı --- O Adam Babamdı Altay Öktem’in, ilk kez 2016 yılında yayımlanan O Adam Babamdı adlı romanının yeni baskısı SRC Kitap’ta… O Adam Babamdı, Türk edebiyatındaki en nevi şahsına münhasır seri katilin işlediği cinayetler bağlamında, politik, psikanalitik, hatta ödipal göndermeleri olan sert bir psikolojik gerilim.
Prof.
Dr.
Fethi Demir Türk edebiyatında şu ana kadar okuduğum en irkiltici şiddet pornografilerinden biri bu kitabın cinayet tasvirleri.
Gülce Başer O Adam Babamdı tanımlaması güç bir eser.
Yazar, yer yer bir gizem ya da suç öyküsü, yer yer de ironik bir anti-kahraman anlatısına dönüşen romanda rahatsız edici unsurlarla süslü bir baba-oğul ilişkisinin karanlık dünyasına götürüyor bizi.
Yankı Engi Dürtüler gerçeklik ilkesine bağlı değildir ve inatla kendi yerlerine dönme gibi bir âdetleri vardır.
Haydar Bey’in içinde bunduğu ölüm nosyonu aslında “ölmek isteyen”, ölümü ve yıkımı hedefleyen bir şeye işaret etmek şöyle dursun, bizatihi yaşam fazlalığına işaret eder.
Zeynep Çolakoğlu Hem yazarın diğer kitaplarından hem de yerli edebiyattaki muadillerinden epey farklı bir iş.